Casper ter Heerdt nodigt uit


Zondag 2 april om 15:00 uur opent klassiek beeldhouwer en conceptueel kunstenaar Casper ter Heerdt zijn expositie ‘Heimweh, Fernweh’ in Notre Dame Des Arts te Ubbergen. Voor Ter Heerdt zijn kunstenaarschap en samenleving onlosmakelijk met elkaar verbonden en is een tentoonstelling een plek voor ontmoeting, reflectie en gesprek. Op de zondagen van 15 tot 16 uur zal Ter Heerdt daarom telkens een andere collega-kunstenaar in de gelegenheid stellen om een deel van de ruimte naar eigen wens vorm te geven.

 

Zondag 9 april komt Marloes Meijburg vertellen over de heimwee in haar schilderijen en op zondag 16 april komt de Nijmeegs stadsdichter Amal Karam voordragen uit eigen werk.

 

Zondag 23 april vertelt Henk Hage over zijn project ‘Long Stay TBS portretten’ en op zondag 30 april beëindigt Ter Heerdt de serie met een presentatie van zijn ‘Houten tapijt’

De expositieruimte van Notre Dame Des Arts is iedere zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur geopend en bevindt zich op het terrein van De Refter aan de Rijksstraatweg 37 te Ubbergen.

 

Written by: